Doneer

Help mee de MTB Tracks Oosterhout voortbestaan

Zonder jouw financiële bijdrage kan het parcours zoals het er nu bij ligt niet behouden blijven in de toekomst. En wie wil nu niet dat wanneer hij of zij wekelijks een rondje rijdt, dit op een mooie, veilige en goed onderhouden route kan doen.

Help ons mee de beste tracks van Brabant uitdagend en veilig te houden en word voor slechts € 10 of  € 20 per jaar vriend van MTB tracks Oosterhout. Het bedrag komt volledig ten goede aan het voortbestaan en onderhoud van de MTB Tracks Oosterhout.

Word vriend van MTB tracks Oosterhout en vul het onderstaande formulier. Alvast bedankt voor uw steun!

Machtig ons om jaarlijks uw donatie af te schrijven

ManVrouw

Akkoord met Automatische machtiging (verplicht)

Door voor automatische machtiging "Ja" te kiezen geeft u toestemming aan Stichting Wielerpromotie Oosterhout om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Wielerpromotie Oosterhout.

Doneer eenmalig via Ideal:

Als vriend van MTB tracks Oosterhout heb je recht op:

* Een herkenbaarheidssticker / vignet voor op de fiets of helm. De zilveren voor 10 euro en de gouden voor 20 euro lidmaatschap. De sticker is op vertoon van de bevestigingsmail op te halen bij de partners van MTB Tracks Oosterhout.

Let op, de verwerking gebeurt handmatig door vrijwilligers en het kan even duren voordat je een bevestigingsmail ontvangt.

Verplicht Vignet?

Voor de aanleg van de nieuwe routes hebben we een subsidie gekregen van de gemeente Oosterhout. De gemeente stelde als voorwaarde dat we de het geld voor beheer zelf opbrengen met de gebruikers. Vanaf 2018 zullen de subsidie reserves opgedroogd zijn. En er is na de aanleg minimaal 12.000 euro per jaar nodig voor onderhoud en beheer om deze top routes veilig en op het gewenste hoge niveau te houden. In tegenstelling tot in bijvoorbeeld Nationale Parken kan niet gewerkt worden met een verplichte vergunning. Simpelweg omdat handhaving niet mogelijk is, vanwege de meerdere landeigenaren. Wél werken we met een vignet die de donerende gebruikers herkenbaar maken die met veel plezier en passie gebruik maken van de perfect onderhouden MTB Tracks Oosterhout. Wij noemen hen de Vrienden van de MTB Tracks Oosterhout!