Stichting MTB Tracks Oosterhout krijgt geen financiële bijdrage van overheid instanties of Gemeente.  Daarom zijn we afhankelijk van jouw bijdrage!

MTB Tracks Oosterhout is blij met eenmalige bijdragen maar geeft de voorkeur aan de doorlopende machtiging. De doorlopende machtiging geeft namelijk een jaarlijkse zekerheid van inkomsten waarop het financiële beleid kan worden afgestemd ten aanzien van onderhoud/materiaal/materieel en promotie.

Bijkomend voordeel van de doorlopende machtiging is, dat we jaarlijks automatisch jouw bijdrage afschrijven zodat je hier niet zelf aan hoeft te denken. Je krijgt altijd bericht vooraf wanneer de afschrijving gaat plaatsvinden en je kan de automatisch incasso altijd weer gemakkelijk beëindigen.

Donateurs welke toestemming hebben gegeven tot jaarlijkse machtiging  zijn herkenbaar aan het “MTB Tracks Oosterhout Vrienden” fietsvignet. Het vignet ontvang je wanneer je onderstaande doorlopende machtiging invult met een minimaal bedrag van 12,50 euro. Meer mag natuurlijk altijd!

Word vriend van MTB Tracks Oosterhout en vul het onderstaande formulier in.

Alvast bedankt voor jouw steun!

Machtig ons om jaarlijks uw donatie af te schrijven

ManVrouw

Akkoord met Automatische machtiging (verplicht)

Door voor automatische machtiging "Ja" te kiezen geeft u toestemming aan Stichting MTB Tracks Oosterhout om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting MTB Tracks Oosterhout.

Doneer eenmalig via Ideal:

Let op, de verwerking gebeurt handmatig door vrijwilligers en het kan even duren voordat je een bevestigingsmail ontvangt.