Hoe kom ik bij de tracks

Bereikbaarheid

Onze routes zijn goed bereikbaar vanuit diverse richtingen door de gunstige ligging nabij de A27 ter hoogte van Oosterhout. 
De MTB Tracks Oosterhout bestaat uit een drietal routes waarbij er bij iedere route parkeermogelijkheden zijn. Echter willen we benadrukken dat wanneer u met de auto komt u het best kan starten bij de Route Dorst gezien de parkeerfaciliteiten bij deze route en de ligging naast de A27. Vanaf deze locatie kunnen de drie routes van totaal 35 km (DCV route) aaneengesloten door verbindingsroutes worden gereden.

 

Er zijn per route een aantal mogelijke parkeerlocaties waar je kunt starten. Hieronder zijn de beste parkeermogelijkheden benoemd:

Route Dorst:

MTB Route Dorst kan gestart worden vanaf de parkeerplaats welke naast het Pannenkoekenhuis de Hannebroeck ligt. Deze locatie is goed bereikbaar en de route van de parkeerplaats naar de start van de MTB route is bewegwijzerd met groene pijlen.

  • Bos&Co, Vijfeikenweg 56, Oosterhout: Vanaf parkeerplaats bij Bos&Co, sla links af en volg voor 1,6 km de Ketenbaan. Ga rechtdoor 280 m rechtdoor op de Wethouder van Dijklaan en sla rechtsaf het fietspad op, Stadsbosweg. Na ongeveer 200 m bevindt zich aan de linkerzijde de ingang van route Dorst. Klik hier om te navigeren naar parkeerplaats Bos&Co.

Route Cadettenkamp:

Wanneer je met de auto komt, is het verstandiger om de route te starten bij de route Dorst vanwege de vele parkeermogelijkheden. Via route Dorst kan je door de bordjes te volgen naar route Cadettenkamp rijden. Echter is het ook mogelijk om op onderstaande locatie te parkeren. 

Route Vrachelen:
Bij route Vrachelen zijn er een aantal mogelijkheden om te parkeren:
 
  • Bergsebaan, Oosterhout: Deze parkeerlocatie is gelegen langs de Bergsebaan direct ter hoogte van de MTB route die aldaar de Bergsebaan kruist. Deze kruising ligt ongeveer 1 km ten zuiden van de kruising Pannenhuisstraat en de Bergsebaan. Het aantal parkeerplaatsen is daar beperkt maar ligt wel pal naast de route. Klik hier om te navigeren naar parkeerlocatie Bergsebaan.
  • Restaurant Koeckers Pannenkoeken, Ruiterspoor 71, Den Hout: Vanaf de Parkeerplaats van Restaurant Koeckers aan het Ruiterspoor 71 Den Hout, Volg vanaf hier de Bergsebaan tot aan de kruising van restaurant het Houtse Meer en sla linksaf de Pannenhuisstraat in. Hier staan verbindingsroute paaltjes met het MTB logo tot aan een beginpunt van Route Vrachelen. Klik hier om te navigeren naar restaurant Koeckers.
  • Brasserie Woods, Veekestraat, Oosterhout: Vanaf de parkeerplaats aan de Veekestraat nabij de Brasserie Woods. Die parkeergelegenheid is te bereiken via kruising Lage Molenpolderweg met de Pannenhuisstraat. Aldaar naar de MTB route rijden via groene bewegwijzering via de Veekestraat naar de Pannenhuisstraat en linksaf slaan, de Pannenhuisstraat volgen en na ca. 800m. linksaf bij de kruising van de MTB route met de Pannenhuisstraat. Klik hier om te navigeren naar Brasserie Woods.
  • Parkeerplaats Bredaseweg – Warandelaan: Vanaf de Parkeerplaats nabij de rotonde ter hoogte van de kruising Bredaseweg met de Warandelaan. Aldaar de Oude Bredasebaan volgen in de richting van Teteringen tot de kruising met de Vrachelse Baan en daar rechtsaf slaan. Op de Vrachelse Baan de bewegwijzering bordjes van de koppelroute volgen naar een beginpunt van de Vrachelen route. Slaat men bij de Vrachelse baan linksaf, dan kan men dezelfde koppelroute in de andere richting volgen naar een beginpunt van de MTB route Cadettenkamp. Klik hier om te navigeren naar Parkeerplaats Bredaseweg – Warandelaan.
  • Charmecamping de Kleine Abtshoeve, Meerberg 10, Oosterhout: Deze parkeerlocatie ligt dicht bij de route, maar heeft beperkte parkeercapaciteit. Wanneer je vanaf de uitrit van de Kleine Abtshoeve linksaf slaat en vervolgens bij de eerste weg van links (zandpad) linksaf slaat, kom je op de route Vrachelen. Klik hier om te navigeren naar Charmecamping de Kleine Abtshoeve.