Jaarlijkse machtiging

Zonder jouw financiële bijdrage kan het parcours zoals het er nu bij ligt niet behouden blijven in de toekomst. En wie wil nu niet dat wanneer hij of zij wekelijks een rondje rijdt, dit op een mooie, veilige en goed onderhouden route kan doen.

Help ons mee de beste tracks van Brabant uitdagend en veilig te houden en word voor slechts € 10 of  € 20 per jaar vriend van MTB tracks Oosterhout. Het bedrag komt volledig ten goede aan het voortbestaan en onderhoud van de MTB Tracks Oosterhout.

Word vriend van MTB tracks Oosterhout en vul het onderstaande formulier. Alvast bedankt voor uw steun!

ManVrouw

Akkoord met Automatische machtiging (verplicht)

Door voor automatische machtiging "Ja" te kiezen geeft u toestemming aan Stichting MTB Tracks Oosterhout om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting MTB Tracks Oosterhout.

Als vriend van MTB tracks Oosterhout heb je recht op:

* Een herkenbaarheidssticker / vignet voor op de fiets of helm. De zilveren voor 10 euro en de gouden voor 20 euro lidmaatschap. De sticker is op vertoon van de bevestigingsmail op te halen bij de partners van MTB Tracks Oosterhout.

Let op, de verwerking gebeurt handmatig door vrijwilligers en het kan even duren voordat je een bevestigingsmail ontvangt.