De routes

De drie routes van de MTB Tracks Oosterhout zijn ontworpen en aangelegd door vrijwilligers van de Stichting MTB Tracks Oosterhout die ook het onderhoud/promotie en beheer verzorgen. Er ligt momenteel een maar liefst 32 km lang, divers en uitdagend MTB-routenetwerk. De routes kunnen elk afzonderlijk gereden worden maar zijn ook onderling verbonden.

De routes bieden uitdaging voor alle niveaus. De moeilijkheidsgraad is net als op de skipiste te herkennen aan de kleur. De zwarte route is het meest technische, de blauwe is laagdrempelig en de rode combineert het beste van de 2 andere routes.

Route Dorst, met zwarte bewegwijzering, is 9 km lang en staat bekend als een van de meest technische parcours in heel Nederland.
Meer informatie route Dorst >>

Route Cadettenkamp, met blauwe bewegwijzering, is 7 km lang en is een meer laagdrempelige familieroute.
Meer informatie route Cadettenkamp >>

De route Vrachelen, met rode bewegwijzering, is 11 km en combineert het beste van beide andere routes.
Meer informatie route Vrachelen >>

Partnerbedrijven en vertrekplaatsen

Diverse partnerbedrijven zijn ideale startplaatsen voor MTB Tracks Oosterhout. Hiervandaan kun je via de bekende MTB-bordjes snel op een van de drie routes komen. Op de plattegrond vind je eenvoudig terug welke mogelijkheden zij bieden.
Lees meer >>

Volg MTB Tracks Oosterhout op Facebook

Op MTB Tracks Oosterhout op Facebook vind je de laatste stand van zaken van de routes. Als je onregelmatigheden op de route aantreft, kun je dat melden via onze Facebook pagina.