Vrijwilligers

De MTB tracks in Oosterhout worden beheerd, onderhouden en aangelegd door vrijwilligers. Om de MTB tracks in de topconditie te houden waarin ze nu verkeren is continu aandacht en tijd nodig. Rob Huijs en Maurice Koot nemen op dit moment de hoofdmoot van het beheer, aanleg en onderhoud voor hun rekening. Als er extra handjes aan het bed nodig zijn worden ad hoc andere vrijwilligers gevraagd te helpen.

Het onderhoud van MTB Tracks Oosterhout kenmerkt zich door de professionele aanpak. Met kwalitatief materiaal kunnen we met weinig mensen deze route in de top van Nederland laten meedraaien.

 

 

 

 

 

 

Route Vrachelen van MTB Tracks Oosterhout is weer geheel toegankelijk! Dit dankzij de inspanningen van de vrijwilligers van de onderhoudsploeg. Hiermee zijn nu alle routes weer volledig opengesteld.

Tot op heden was er nog een omleiding ingesteld op een deel van de route Vrachelen. Deze was ingesteld naar aanleiding van de schade welke was ontstaan, door het gebruik van de route, tijdens de extreem droge zomerperiode. Gisteren (6 oktober) zijn de laatste noodzakelijke werkzaamheden afgerond om ook dit deel weer open te stellen.

Wij willen iedereen bedanken voor de extra financiële bijdragen en voor hun geduld!
Nogmaals bedankt en we wensen je veel fietsplezier.

Sportieve groet,
Team MTB Tracks Oosterhout